Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Tomb Raider Görüntüleri Yayınlandı

Yeni Tomb Raider Görüntüleri Yayınlandı

admin admin -
3 0

Yeni Tomb Raider filminde Oscar ödüllü Alicia Vikander başrole geçecek ve beklenen aksiyon filmi de önümüzdeki Mart ayında beyaz perdede gösterime girmiş olacak. Şimdiye kadar filmden birkaç uzun fragman yayınlanmıştı fakat Warner Bros. bugün bunların arasına bir yenisini daha ekledi.

Bir Kez Daha Lara Croft

Yeni fragmanlar televizyonda gösterime girerken, 2013 yılında çıkan Tomb Raider reboot oyununa da epey benziyor. Görüldüğü gibi Lara Croft karakterinin tekrar kökenine iniliyor ve kötü karakter de Sons of Anarchy ile tanınan Walton Goggins tarafından oynanıyor.

Yeni Tomb Raider filmi The Wave filminden bildiğimiz Roar Ulthaug tarafından yönetildi. Aynı zamanda Warcraft filminde rol alan Daniel Wu da kadroda yer alıyor. Martin Scorsese’nin yönettiği The Departed – Köstebek filmiyle Oscar ödülü kazanan Graham King’in yapımcılığını üstlendiği film, 16 Mart 2018 tarihinde gösterime girecek.

Artık Angelina Jolie Olmayacak

Aslına bakarsanız Tomb Raider serisi daha önce de sinemaya uyarlanmıştı. İlk film 2001 yılında Lara Croft: Tomb Raider adıyla çıkarken, 2003 yılında devam filmi Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life gelmişti. Filmler toplamda 431 milyon doların stünde gişe hasılatı yapsa da, bu başarı devam ettirilmedi ve 15 yıl gibi bir süre ilginç şekilde yeni Lara Croft filmi çekilmedi.

Önceki Tomb Raider filmlerinde Angelina Jolie rol alırken, artık onun  yerine Lara Croft rolüne Alicia Vikander geçiyor. İyi seyirler!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir