Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Araç Kamerası Hırsızları Anında Bildiriyor

Yeni Araç Kamerası Hırsızları Anında Bildiriyor

haber haber -
10 0

Maalesef arabanızın yakınında değilken çok fazla kötü şey başına gelebilir. Günümüzde hırsızlar her türlü yöntemi geliştirirken, aynı zamanda farkında olmadan birisi aracınıza da çarpabilir. Yeni araç kamerası sistemi ise bunun için geliştirildi.

Üst Düzey Araç Kamerası

Owl Car Cam adı verilen yeni kamera sistemi, hem aracınıza müdahale etmeye kalkan kişileri yakalıyor, hem de içeride ve dışarıdaki görüntüleri kaydediyor. Bunlar gerçek zamanlı olarak size de sağlanırken, polis ya da sigorta şirketinin talep etmesi hâlinde ise verebiliyorsunuz.

Owl Car Cam’de 4 megapiksel bir kamera yer alırken, etraftaki her şeyi kayda alıyor ve güvenliği sağlıyor. Aslında bu özellikler pek çok araç kamerasında mevcut fakat Owl Car Cam’in en büyük özelliği kameranın daima cep telefonunuza bağlı olması ve iPhone telefonunuza görüntüleri gerçek zamanlı olarak gönderebilmesi. Aynı zamanda yakında Android desteği de eklenecek.

Bağlantının sürekli olması sayesinde Owl’un kamerası aracınız hasar aldığında ya da birisi içine girmeye kalktığında anında size bildirim gönderiyor, ilgili görüntüleri yolluyor. Dolayısıyla hızlı bir şekilde polise haber verme şansınız doğuyor.

Owl Car Cam şu anda kendi sitesinde 349 dolardan satılıyor fakat birkaç ay içinde fiyatın  düşeceği söyleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir