Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Windows 10 Mobile Insider Programı Sona Geliyor

Windows 10 Mobile Insider Programı Sona Geliyor

haber haber -
9 0

Şu anda  çok az sayıda Windows 10 Mobile kullanıcısı, Windows 10 Mobile Insider programıyla yeni güncellemeleri alıyor fakat maalesef onlara kötü haberlerimiz var. Bugün Microsoft yöneticisi Brandon LeBlanc Twitter üzerinden bir yazı paylaşırken, artık Windows 10 Mobile için Insider programının olmayacağını, yenilerinin gelmeyeceğini duyurdu.

Windows 10 Mobile’ın Geleceği Ne Olacak?

Windows 10 Mobile işletim sistemli akıllı telefonlar için hâlâ Microsoft tarafından aylık olarak güvenlik güncellemeleri yayınlanmaya devam edilecek. Yani bu konuda endişe etmenize gerek yok fakat daha fazlasını beklemeyin.

Aslında bu karar geç bile kaldı sayılır çünkü aylar önce Microsoft yaptığı açıklamayla artık Windows 10 Mobile’a yeni özellik gelmeyeceğini duyurmuştu. Dolayısıyla bu saatten sonra Insider programının da devam etmesi için bir gerekçe yok.

Destek Tamamen Sona Erecek

Bir süreliğine Universal Windows uygulamaları güncel şekilde revize edilecek fakat günü geldiğinde Microsoft bu platformdan desteğini tamamen çekecek. Yani er ya da geç bu meydana geldiğinde hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz.

Peki gelecekte Microsoft tekrar mobil sektöre girer mi dersiniz? Açıkçası bunu da zaman gösterecek fakat şimdilik pek de olası gözükmüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir