Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sony Xperia X ve X Compact İçin Android 8.0 Yayınlandı

Sony Xperia X ve X Compact İçin Android 8.0 Yayınlandı

admin admin -
10 0

Hem Sony Xperia X, hem de Xperia X Compact sahipleri için sevindirici haberlerimiz var. Bugün Sony Mobile cephesinden yeni açıklama gelirken, bu telefonların Android 8.0 Oreo güncellemesinin hazır olduğu duyuruldu.

Sonunda Android 8.0 Oreo

34.4.A.0.364 kod numaralı yeni yazılım güncellemesiyle merakla beklenen Android 8.0 işletim sistemi nihayet Xperia X telefonlara ekleniyor. Ayrıca telefonun kamerasında da çeşitli geliştirmeler yapılırken, bazı güvenlik sorunları gideriliyor.

Güncellemeyle birlikte artık Sony Xperia X ile X Compact, Predictive Capture özelliğiyle doğrudan gülümsemeleri algılayabilecek. Autofocus Burst özelliğiyle de hareketli objeleri görüntü bulanıklaşmadan çekebileceksiniz. Ayrıca uygulama kısayolları da yeniden düzenlendi ve ses kalitesi geliştirildi.

Tabii güncellemenin asıl odak noktasının Android Oreo olduğunu unutmayalım. Yeni işletim sistemiyle birlikte telefona bolca özellik ekleniyor. Artık kullanıcı girişleri kısmı otomatik olarak doldurulurken, picture-in-picture yani resim içinde resim modu da ekleniyor.

Xperia X ve Xperia X Compact’in yanı sıra Android Oreo alacak diğer telefonların listesi şu şekilde;

– Xperia XA1

– Xperia XA1 Plus – Çift SIM

– Xperia XA1 Ultra – Çift SIM

– Xperia X – Çift SIM

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir