Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sea of Thieves Kapalı Betası 2 Gün Uzatıldı

Sea of Thieves Kapalı Betası 2 Gün Uzatıldı

haber haber -
10 0

Microsoft’un dağıtacağı korsan temalı macera – aksiyon oyunu Sea of Thieves’ın betası dün başladı. Buna rağmen oyunu ön sipariş yoluyla edinenlere açılan beta oldukça problemliydi ve pek çok kişi erişim sağlayamadı. Dolayısıyla geliştirici firma Rare sevindirici bir karara imza attı ve bugün geçici bir yama yayınladı, kapalı beta aşamasının iki gün daha uzatıldığını duyurdu.

Sea of Thieves Heyecanı Sürüyor

Sea of Thieves’in beta aşaması normalde önümüzdeki Pazartesi günü sona erecekti. Fakat alınan kararla birlikte kapalı beta 31 Ocak 2018 Çarşamba gününe kadar uzatıldı. Ayrıca şu an katılımcılar için yaşanan sorunlar da büyük ölçüde düzeltilmiş gibi gözüküyor.

Microsoft ve Rare ortaklığında hazırlanan Sea of Thieves, açık dünya bir yapıya sahip ve oyunculara korsan olma şansı tanıyor. Daha çok multiplayer odaklı olacak olan yapım son derece iddialı gözüküyor ve muhtemelen 2018 yılında da bol bol konuşacağız.

Resmi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Epic Games yapımı Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen Sea of Thieves, 20 Mart 2018 tarihinde PC ve Xbox One platformları için satışa çıkacak.

Rare daha önce yaptığı açıklamayla Sea of Thieves’in eski sistemlerde dahi sorunsuz çalışacağını duyurmuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir