PUBG Anti-Hile Güncellemesi PC’de Ertelendi

 PUBG Anti-Hile Güncellemesi PC’de Ertelendi

PUBG’nin geliştiricisi PUBG Corp. bugün yeni anti-hile önlemlerine odaklanan güncellemesini PC platformu üzerinde yayınlamayı planlıyordu fakat erteleme geldi. Stüdyodan resmi açıklama yapılırken, uyumluluk testi sırasında beklenmeyen bir sorun yaşandığı ve bu sebeple de yeni yamanın daha geç bir tarihe atıldığı dile getirildi.

PUBG’de Hilecilere Karşı Önlem Gerekiyor

Daha önce güncellemenin içeriği hakkında zaten bilgi verilmişti. Bir süredir oyunda hile programları çığrından çıkarken, normal yollarla oynayan kullanıcılar da bu durumdan rahatsızdı. Son olarak geliştirici stüdyo yeni bir sistem geliştirirken, bu sayede hile programları çok daha kolay tespit edilecekti.

Fakat firma hem bir blog yazısı yayınladı, hem de Twitter üzerinden açıklama yaparak anti-hile güncellemesinin bir süreliğine ertelendiğini duyurdu. Ayrıca onun öncesinde  PUBG’ye anti-hile yazılımı sağlayan BattlEye’dan bir açıklama gelirken, oyunda sadece Ocak ayında 1 milyondan fazla kişinin ceza aldığı dile getirildi. Daha öncesinde de PUBG’de 1.5 milyon kişi banlanmıştı.

Kısacası PUBG için hile önlemleri alınmaya devam ediyor fakat bu yeterli olacak mı bilinmiyor. Şu anda oyunu milyonlarca kişi oynarken, her biriyle başa çıkmak epey zor.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun