Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Nokia 3310 4G LTE ile Geri Döndü

Nokia 3310 4G LTE ile Geri Döndü

haber haber -
11 0

MWC 2017’nin en çok ilgi uyandıran duyurularından birisi yeniden düzenlenen Nokia 3310 olmuştu. Şimdi ise MWC 2018 yaklaştı ve muhtemelen HMD Global tarafından 4G LTE destekli bu özel sürüm Şubat ayında tanıtılacak.

Hangi Ülkelerde Çıkacak?

Sır gibi saklanan Samsung Galaxy S9’un aksine, Nokia şimdiden 3310 4G LTE modelini Çin’de duyurdu fakat çıkış tarihi ve diğer ülkeler hakkında bilgi vermedi. Yani henüz Çin dışı ülkelere gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz ve ayrıntılar için de MWC 2018’i bekliyoruz.

Yine de cihaz hakkında bildiğimiz şeyler de var. Örneğin bu yeni Nokia 3310, geçen yıl çıkan modelle görünüş olarak aynı olacak fakat yazılımda değişiklikler söz konusu. Java tabanlı platform yerine artık Android işletim sistemine geçilecek. Fakat bu Çin’deki Alibaba tarafından tasarlandı. Dolayısıyla telefon ABD ve Avrupa bölgelerine gelirse yine Java kullanılabilir.

4G Farkı

Yeni Nokia 3310, 2G ve 3G’den 4G LTE’ye geçiş yaparken beraberinde Wi-Fi hot spot ve yüksek çözünürlüklü VoLTE arama desteğiyle geliyor.

Her ne kadar görünürde fark olmasa da, kullanıldığı zaman değişiklikler anlaşılıyor. Fakat tahmin edeceğiniz gibi konuşma süresi azalmış durumda çünkü 4G, 2G ve 3G’ye göre çok daha fazla batarya tüketimi gerçekleştiriyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir