Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Netflix Sürpriz Cloverfield Filmini Yayınladı

Netflix Sürpriz Cloverfield Filmini Yayınladı

haber haber -
3 0

Özellikle konu Cloverfield serisi filmler olunca, JJ Abrams izleyicilerini şaşırtmayı seviyor. İlk Cloverfield hiç beklenmedik anda yayınlanmıştı ve aniden ortaya çıkmıştı. Godzilla tarzı bir canavar filmi olan Cloverfield, gişede de önemli başarı elde etmişti.

Yıllar sonra bilim kurgu serisinin yeni filmi Cloverfield Lane gelirken, şimdi de Abrams’ın prodüksiyon firması Bad Robot tarafından resmi olarak sıradaki Cloverfield duyuruldu ve bugün de Netflix üzerinde yayınlandı.

Filmin İsmi Değiştirildi

Yeni Cloverfield filminin adı normalde The God Particle, yani Tanrı Parçacığı olacaktı fakat The Cloverfield Paradox (Cloverfield Paradoksu) adında karar kılındı ve şu anda Netflix üzerinde de izlenebiliyor. Hatta IMDB üzerinden baktığımızda izleyicilerin de ciddi kısmının oldukça beğendiği görülüyor.

The Cloverfield Paradox’ta bir uzay istasyonundaki deney konu alınırken, tahmin edeceğiniz gibi işler bir kez daha ters gidiyor ve orijinal Cloverfield’daki olaylar yaşanıyor, bir canavar New York şehrini istila ediyor.

Ayrıca bu muhtemelen 2018’in tek yeni Cloverfield filmi olmayacak, iddialara göre İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan ikinci Cloverfield filmi de çekiliyor ve yıl sonunda gösterime girecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir