Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. MWC 2018 Samsung Galaxy S9 Etkinliği Belli Oldu

MWC 2018 Samsung Galaxy S9 Etkinliği Belli Oldu

haber haber -
8 0

Bir süredir söylentileri dolaşıyordu fakat artık resmileşti: Samsung Galaxy S9 serisi akıllı telefonlar, Samsung’un MWC 2018 etkinliği sırasında tanıtılacak. İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan Mobile World Congress 2018, 25 Şubat’ta başlayacak.

Samsung Galaxy S9 Nasıl Olacak?

Merakla bekleyen hayranlar için hatırlatalım, Samsung Galaxy S9 aynı zamanda firmanın resmi sitesi üzerinden canlı yayınla gösterilecek ve etkinliği izleyebileceksiniz. Şimdiye kadar yayınlanan fotoğraf ve bilgileri hesaba kattığımızda da duyuru öncesi bazı tahminlerimiz var. Samsung muhtemelen yeni Galaxy S9 ve S9 Plus telefonlarının özellikle fotoğraf çekme yeteneklerinde ciddi değişikliklere gidecek.

Güney Koreli teknoloji devi de bir açıklama yaparken, ‘Samsung Electronics yeni nesil Galaxy cihazların yeni kamerasını tanıtacak’ ifadeleri kullanıldı. Birçok kişi de bu yüzden Samsung Galaxy S9 cihazlarda artık HDR  video kaydının olacağını düşünüyor.

En azından şimdilik Samsung’un açıkladıkları bu kadarıyla kısıtlı fakat önümüzdeki ay çok daha fazla bilgi öğreneceğiz. Özellikle MWC 2018 ile Samsung Galaxy S9 tamamen karşımıza çıkacak ve muhtemelen daha uzun ömürlü, değiştirilemeyen batarya ile gelecek.

Sizin Samsung Galaxy S9 modellerinden beklentiniz ne yönde?

Kayseri masör

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir