Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İptal Edilen Xbox Watch Ortaya Çıktı

İptal Edilen Xbox Watch Ortaya Çıktı

haber haber -
14 0

Microsoft bir süre önce Xbox Watch adlı saat modeli üzerinde çalışmış, daha sonra ise iptal etmişti. Garip fakat son derece ilgi çekici duran cihazın bugün bir prototip modeli ortaya çıktı ve kullanıcı arayüzünü görmüş olduk.

Xbox Watch Görüntüleri Sızdırıldı

Sızıntı bir Twitter kullanıcısı tarafından gerçekleştirilirken, kendisinde birden fazla ünite olduğu gözüküyor. Bunları nasıl ele geçirdiği, kim olduğu bilinmese de bizim asıl ilgimizi çeken Xbox Watch’un kendisi.

Aslında daha önceden Microsoft Band modeline aşinaysanız, Windows 8 tabanlı arayüzü de hemen tanıyacaksınızdır. Xbox Watch kare bir ekrana ve ilginç bir görünüme sahipken, özellik olarak ise Microsoft Band’i andırıyor. Cihaz özellikle spor yapanlara da hitap ediyor, kalp kontrolü yapabiliyor, koşulan vakti tutuyor. Aynı zamanda ekranda görüldüğü üzere  GPS özelliğine de sahip olacaktı.

Fakat asıl merak edilen ise Xbox Watch’un kimlere hitap edeceğiydi. Çünkü prototip hâlinden görüldüğü kadarıyla oyuncular için pek bir özelliğe sahip değil. Xbox’ın da bir oyun konsolu olduğunu düşünürsek, bu oldukça garip duruyor.

Sanıyoruz ki bu soruların yanıtını uzun bir süre öğrenemeyeceğiz ve Xbox Watch da asla satışa çıkmayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir