Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Intel Vaunt Ne Zaman Çıkacak?

Intel Vaunt Ne Zaman Çıkacak?

admin admin -
3 0

Intel AR – arttırılmış gerçeklik teknolojili akıllı gözlüğünü mümkün olduğu kadar mütevazi olması için tasarladı. Magic Leap ya da Microsoft HoloLens gibi gözlükleri sokakta takamayacağınızı düşünüyorsanız, AR çözümünüz Google Vault olabilir.

Intel Vaunt Çıkış Tarihi

Diğer akıllı gözlüklerin aksine Intel Vaunt gücünü kameralardan, dokunmatik ya da hareket algılayıcı kontrollerden almıyor. Bu özellikleri bir kenara atan Intel Vaunt, çeşitli ses kontrolleriyle, yapay zekayla ve lazerlerle çalışıyor.

Şu anda cihazın net çıkış tarihi Intel tarafından açıklanmış değil fakat resmi geliştirici kitinin bu yıl sonunda çıkacağı söyleniyor. Intel ise net bir tarih vermekten ısrarla kaçınıyor. Tabii ilerleyen zamanlarda yeni hatalar da çıkabilir ve sonuç olarak Vaunt’un genel çıkış tarihi tekrar ertelenebilir. Yine de yıl bitmeden geliştiricilerin cihazı eline alacağı kesin gibi.

Intel Vaunt’un yaklaşık 130 dolardan satılması beklenirken, diğer pek çok AR gözlüğünde etrafınızdaki insanlar ne yaptığınızı görebiliyor. Örneğin siz YouTube videosu izlerken onlar da bunu görüyor. Intel  Vaunt’un arayüzü ise neredeyse tamamen görünmez ve sadece gözlüğü takan kişiye özel.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir