Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Humble Mobile Bundle 22 Yayınlandı

Humble Mobile Bundle 22 Yayınlandı

haber haber -
10 0

Android işletim sistemi üzerinde çıkan en iyi point and click macera oyunlarından birisi kabul edilen Oxenfree, beraberinde yedi önemli oyunla birlikte Humble Mobile Bundle 22 içinde yayınlandı. Son derece cüzi bir ücret oynayarak tüm bu sekiz Android oyununu elde etmek mümkün.

Aynı zamanda Humble Mobile Bundle 22’de seçtiğiniz oyunları da alabiliyorsunuz ve sadece 1 dolar ödeyebiliyorsunuz. Minimum 1 dolar ödeyen kişiler Splitter Critters, Star Vikings Forever ve Galaxy of Pen & Paper oyunlarına sahip oluyor. 5 dolar limitini geçenlere ise aynı zamanda Oxenfree, Mushroom ve Another Lost Phone: Laura’s Story veriliyor. Kısacası sadece 5 dolara sekiz Android oyunu alabiliyorsunuz.

Humble Bundle, düzenli olarak hem mobil hem de PC platformunda başarılı oyunları uygun fiyatlarla sunuyor. Uzun yıllardır milyonlarca oyun satan platform, üstelik bu paranın sadece çok azını kendine ayırıyor. Oyunlar için ödenen paraların asıl büyük kısmı geliştiriciler ile yardım kuruluşları arasında dağıtılıyor, böylece insanlar oyun satın aldığı sırada bağış yapmış da oluyor.

Mobile Bundle 22 paketine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir