Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hulu’nun Yeni Stephen King Dizisi İçin Fragman Yayınlandı

Hulu’nun Yeni Stephen King Dizisi İçin Fragman Yayınlandı

admin admin -
3 0

Stephen King imzalı yeni dizi Castle Rock Super Bowl’da yayınlanacak fakat Hulu’nun sıradaki yapımı için Pazar gününü beklemek zorunda değilsiniz. Bugün Stephen King’in hikayelerinden uyarlanarak çekilen dizi için yeni bir fragman yayınlandı ve bolca easter egg içeriyor!

Stephen King İmzalı Castle Rock

Yeni dizide kurgusal bir kasaba olan Maine’e gelen Henry Deaver’ın hikâyesine tanık olacağız. Dizide aynı zamanda Esaretin Bedeli filminden tanıdığımız Shawshank Hapishanesi de işlenecek. Hem Sissy Spacek, hem de Bill Skarsgard gibi isimler aşağıdan izleyebileceğiniz tanıtım fragmanında gözükürken, dizinin oldukça etkileyici bir senaryosu olacak gibi duruyor.

Dizi için ilk aşamada sadece 40 saniyelik bibr klip yayınlanırken, bir dizi görüntü ve çeşitli easter egg’ler gördük. Fakat ilerleyen zamanlarda dahası gelecek ve aynı zamanda Super Bowl’da da tanıtılacak.

Gişe rekortmeni yönetmen J.J. Abrams’ın yapımcılığında televizyona aktarılan Castle Rock’ta aynı zamanda Melanie Lynskey, Scott Glenn, Jane Levy ve Terry O’Quinn gibi tanınmış oyuncular da yer alıyor. Dizinin henüz çıkış tarihi belli değil fakat Hulu yaz aylarında her şeyin hazır olacağını söylüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir