Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hatayspor Konuk Takıma Şans Vermedi

Hatayspor Konuk Takıma Şans Vermedi

haber haber -
15 0

Süper Lig’te hız kesmeyen karşılaşmalar devam ederken 3. Haftanın maçlarından biri olan Atakaş Hatayspor ve Aytemiz Alanyaspor arasındaki müsabaka da ekranlara geldi. Atakaş Hatayspor kendi sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’a şans tanımadı ve Alanyaspor’u 5 – 0 mağlubiyetle evine gönderdi.

Bordo beyazlıların bu sezonki ilk galibiyeti olan bu karşılaşma taraftarlar tarafından da oldukça ses uyandırdı. Yeni sezona Kasımpaşa ile aldığı beraberlik ve Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan Hatayspor, kendi sahasında misafir ettiği Alanyaspor’a gol avantajı vermedi.  Karşılaşmanın ilk anlarından uzatmalarına kadar gol sevincini yaşayan Hatayspor, 5 – 0’lık bir skor ile bahis

Hatayspor ve Alanya Spor Karşılaşmasında Atılan Goller

Hatayspor ve Alanyaspor arasında gerçekleşen müsabakada karşılaşma başladığı gibi gollerin ardı arkası kesilmedi. Maçın 4. Dakikasında topu rakip fileye gönderen Traore, karşılaşmanın ilk golünü atan isim oldu.

İlerleyen dakikalarda Lobjanidze 18. Dakikada takımına 2. Golü getirdi. Ardından ilk yarının bitimine yakın 42. Dakikada Ribeiro’da topu rakip sahanın kalesiyle buluşturdu.

Maçın ikinci devresinde de topu kaptırmayan Hatayspor, 60. Dakikada karşılaşmanın 4. Golünü El Kaabi ile buldu. Uzatmalarda 90+2’de ise Kamara maçın son golünü atarak kapanışı yaptı. Böylece ev sahibi takım Atakaş Hatayspor karşılaşmadan galip gelerek 4 puan yapıp ayrılırken konuk takım Aytemiz Alanyaspor ise 3 puanlık skoru ile kaldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir