Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Gizemli Bir Sony Xperia XZ2 Modeli Geliyor

Gizemli Bir Sony Xperia XZ2 Modeli Geliyor

haber haber -
8 0

Japon teknoloji devi Sony bu ay sonunda MWC 2018 fuarında büyük bir basın etkinliği düzenleyecek ve muhtemelen Xperia XZ Pro modelini de tanıtacak. Fakat görünüşe göre firmanın çıkaracağı tek telefon bu değil ve listeye bir yenisi daha eklenebilir.

Haber Gerçekten Doğru mu?

İrlandalı mobil operatör olan Three Ireland bir Tweet atarken, Sony Xperia XZ2’nin yakında çıkacağını belirtti. Her ne kadar tweet kısa sürede silinse de, fotoğrafları çoktan alınmıştı ve yanlışlıkla Three Ireland tarafından Sony’nin yeni telefonu duyuruldu. Peki gerçeklik payı ne?

Şimdilik ortaya çıkan bu yeni Sony Xperia XZ2 hakkında söylenmiş bir şey yok ve özellikleri de bilinmiyor. Fakat 2017’de çıkan Xperia XZ1 modeli gibi XZ2’de de 1080p 5.2 inç boyutlu ekran yer alabilir. Böylece Xperia XZ PRO’dan daha küçük olabilir. Tabii aynı zamanda Xperia XZ2 ve Xperia XZ Pro’nun ortak özelliklere sahip olması da mümkün. Örneğin her iki telefonda da suya karşı dayanıklılık ve Qualcomm’un son Snapdragon 845 çipseti yer alabilir.

Aynı zamanda 5 inçlik Xperia XZ2 Compact modeli de MWC 2018’de duyurulacak. Şimdilik bekleyip görmekten başka çaremiz yok.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir