Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Gaziosmanpaşa’da Acil Veteriner Klinik

Gaziosmanpaşa’da Acil Veteriner Klinik

haber haber -
2 0

Sevimli dostlar insanlarla kurduğu bağlar sayesinde kendine bağlamayı başaran canlılardır. Güçlü duygularıyla kişilerin hangi ruh halini taşıdığını, duygularını, üzüntülerini ve sevinçlerini kolaylıkla anlayabilmektedir. Hatta kötü niyetli yaklaşan insanları dahi fark ederek özellikle baz köpekler saldırıya geçebilmektedir. Bazen de görme engeli olan insanlara yol gösterecek kadar da yetenekli özelliklere sahiptir. İnsanlarda olduğu gibi sevimli dostlarımızın da sağlık sorunları olabilmektedir. Bazen istenmeyen trafik kazasından sonra fizik tedavi gerektiren durumlarda da yanında olabilecek veteriner hekimler gerekmektedir.

 İstanbul Gaziosmanpaşa Acil Veteriner

 Yaşanabilecek ani durumlara hazır olarak acil veteriner kliniklere ihtiyaç duyulmakta aynı zamanda ameliyata gerek duyulması durumunda 7 gün 24 saat hazır bulunacak şekilde olması gerekmektedir. Sevimli dostlarımızın sıkıntısını giderip sağlıklarına kavuşabilmesi için donanımlı veteriner hekimlere ihtiyaç duyulmaktadır. Sadece sağlık sorunlarında değil. Onların kişisel bakımlarıyla da ilgilenmektedirler. İstanbul da Gaziosmanpaşa veteriner hizmeti arayanlar için Abdi İpekçi Caddesi içerisinde bulunan Türkeri iş merkezi No: 11/B adresinden veya (0212) 613 78 78 numara üzerinden ulaşarak kolaylıkla veterinerlik hizmeti alınabilmektedir. Pet Address başta fizik tedavi olmak üzere cerrahi müdahale gerektiren işlemler, doğum, röntgen, endoskopi işlemleri dahil, kuaför, akupunktur gibi geniş hizmet alanlarında hizmet vermektedir.

 Dahiliye Hizmeti

 Tıpkı insanlar gibi her türden sevimli dostlarımız da iç dolaşım sistemlerinde sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilmektedir. Eğer tam zamanında müdahale edilmezse hayatları tehlikeye girebilmektedir. Bu manada Gaziosmanpaşa’da yer alan hijyenik ve tam donanımlı olanaklarıyla Pet Address sevimli dostlarımıza derman olmak için yanındadır. Pet Address’in çeşitli resmî kurumlardan aldığı yaklaşık 28′ yakın çeşitlikte sertifikalarla işin ne kadar ciddiye alınarak yapıldığını göstermektedir. Bu yönüyle gözünüz arkadan kalmadan aklınız kalmadan rahat emanet edebilirsiniz.

 Fizik Tedavi Hizmeti

 Birçok masum canlıların gözetimi ve bakımı için çeşitli kurum ve dernekler vasıtasıyla ilgilenilmekte aralarından yaralı olup tedavi gerektiren vakalarla da karşılaşılabilmektedir. Kazaya karışması sonucu cerrahi müdahale sonucu gereken fizik tedavi işlemlerin yanına ek veya doğuştan gelen sakatlıklar için de düzenli fizik tedaviler gerekebilmektedir. Bu konudaki ihtiyaçların karşılanması adına tam donanımlı imkanlarla işinde uzman hekimler eşliğinde veteriner hizmetleri sunulmaktadır.

 Koruyucu Hekimlik Hizmeti

 Pet Address de tüm imkanlar seferber edilmiştir. Büyük ve küçükbaş hayvancılığı, kümes yetiştiriciliği gibi canlıların bir arada yaşadığı alanlarda meydana gelen salgın durumlarına karşı gerekli tedavi edilip diğer sürülere yayılmasını önlemek amacıyla gerekli çalışmalar da yapılmaktadır. Uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir durumdur. Eğer zamanında müdahale edilemezse tüm sürünün telef olma gibi riskler beklemektedir. İstanbul Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa’daki uzman veteriner kadrosuyla kliniklerimizden destek alabilirsiniz.

 Doğum Hizmeti

 Kliniğimizde sevimli dostlarımızın gebelik süreçlerinin takibi yapılırken doğum zamanı geldiğinde gebelik süreci sonlandırılarak minik yavrumuzun mutluluğunu birlikte paylaşabilmekteyiz. Bu konuda da rahat olabilirsiniz. Kliniğimiz her türlü durumun üstesinden gelebilecek yetkinliğe sahiptir. İstanbul Gaziosmanpaşa acil veteriner ihtiyacı duyduğunuz anda ilk akılınıza gelebilecek her daim hazır olan veteriner klinik olarak kalmaya devam edeceğiz.

 Ultrasonografi Renkli Doppler Hizmeti

 Vücutta yer alan birçok organın başta kalp olmak üzere damarsal dolaşım tetkiklerin tespitin yapılması ve gerekmesi durumunda iç organlardan operasyonsuz biyopsi örneği alımı gibi işlemler dahil ultrasonografiler vasıtasıyla gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde ayrıntı gerektiren vakaların tedavisi için gerekli araştırmaların yapılmasına kolaylık sağlayabilecek donanıma sahiptir.

 Kardiyoloji Hizmeti

 Kliniğimiz Sevimli dostlarımızın kalp ve dolaşım sistemlerinde yaşanabilecek problemlere karşı müdahalede bulunabilecek düzeye ulaşmıştır. Bunu uzman veteriner hekimlerin eşliğinde sahip olduğu modern teknolojik cihazlarla tedavi edebilmektedir. Hayati risk içerebilecek hastalıklara karşı kliniğimizdeki bilinçli uzman ellerle üstesinden gele bilinecektir.

 Dermatoloji Hizmeti

 Birçok alana bakabilecek güce sahip olan kurumumuz dermatolojik sorunlar içinde hizmet vermektedir. Sevimli dostlarımızın sıkça karşılaştıkları cilt problemlerine karşı etkin müdahale etmektedir. Her daim sağlıklı deri ve tüylere sahip olabilmeleri için düzenli olarak tedavileri yapılmakta ve canlılığını koruyabilmesi için düzenli kontrollerinin yapılmasını sağlayabilmektedir.

 Mikroçip Uygulama Hizmeti

 Mikro çip uygulamaları başta Amerika olmak üzere Avrupa da zorunlu bırakılmaktadır. Bu yüzden yurt dışına sevimli dostlarımızla seyahat edecekler için sevimli dostlarımız için mikroçip hizmeti sunulmaktadır. Avrupa standartlarına uygun şekilde yürütülerek engele takılmadan problemsiz şekilde seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

 Pet Kuaför Hizmeti

 Sevimli dostlarımızın kuaför ihtiyaçlarını karşılayan uzman pet kuaförüyle tüy ve tırnak kesimi gibi bakımları için kliniğimizden önceden randevu alarak çekici görünüme sahip olacaklardır.

 Köpek Eğitimi Hizmet

 Köpekler her ne kadar içgüdüsel olarak doğa hayvanları olsalar da gerekli eğitimler verildikten sonra günlük hayatla adapte olabilecek özelliklere sahiptir. Bu sebeple neye ihtiyaç duydukları, tuvalet eğitimleri, yiyecekleri ve bakımlarının nasıl yapıldığı konusunda pek bilgi sahibi değilseniz bu konuda sizlere gerekli eğitimler vermekteyiz. Bu şekilde onların kaliteli hayat yaşayabilmesine ve mutlu kalabilmelerine imkân sağlayabilirsiniz. Bu konuda desteğe ihtiyaç duymanız durumunda (0212) 613 78 78 numaradan veya petaddress.com.tr adresimizi ziyaret ederek gerekli adımların ardından iletişime geçile bilinecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir