Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galaxy S9 Serinin En Pahalı Telefonu Olacak

Galaxy S9 Serinin En Pahalı Telefonu Olacak

haber haber -
2 0

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için uzun zamandır söylentiler devam ederken, iddialara göre bu iki telefon Galaxy S serisinin en pahalı cihazları olacak. Samsung’un anavatanı Güney Kore’den spekülasyonlar gelirken, fiyatların yükseleceği belirtildi.

Galaxy S9 Kaç Para Olacak?

Samsung’un fiyat politikasını daha net anlamak için Galaxy S8’in Güney Kore fiyatlarıyla kıyaslama yapmak gerekir. Galaxy S8 çıktığı zaman 875 dolara satılmıştı ve Galaxy S9’un ise 890 ile 935 dolar arası bir fiyatla satılması bekleniyor.

Galaxy S8 ABD’de ise 750 dolardan çıkmıştı ve aynı artış bu ülkede de yaşanırsa, muhtemelen Kuzey Amerika bölgesinde yeni Galaxy S9 yaklaşık 800 dolardan sunulacak. Bunun da Galaxy S serisi telefonlar açısından rekor bir fiyat olması bekleniyor.

Siparişler Mart Ayında Alınmaya Başlayacak

Fiyatlar konusunda şimdilik bilinenler bu kadarla sınırlı olurken, söylenenlere göre yeni Galaxy S9 telefonlar 2 Mart ile 8 Mart 2018 tarihleri arasında ön siparişe açılacak, isteyenler rezervasyon yaptırabilecek. Dolayısıyla muhtemelen Samsung yeni telefonlarını MWC 2018 fuarında 25 Şubat tarihinde tanıtacak, ardından satışları başlatacak.

Sizin Galaxy S9’dan beklentileriniz ne yönde?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir