Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galatasaray’a Beraberlik Şoku

Galatasaray’a Beraberlik Şoku

haber haber -
3 0

Süper Lig karşılaşmalarında 3. Haftanın son düzlüğüne gelindiğinde, 29 Ağustos akşamı oynanan müsabakada karşı karşıya gelen Galatasaray ve Kasımpaşa mücadelesi, nefesleri tutturdu. Karşılaşmanın ilk devresinde ön plana çıkan Galatasaray, takımına 2 gol kazandırmayı başardı. Ancak devre sonrasında Kasımpaşa rakip fileyi 2 defa vurmayı başardı. Uzun soluklu karşılaşmanın ardından Galatasaray – Kasımpaşa mücadelesi 2 -2 beraberlik ile sonuçlandı.

Galatasaray Kasımpaşa deplasmanında konuk olduğu sahada galibiyeti göremedi. Karşılaşmanın ilk devresinde Morutan’ın asistinde Cicaldau, topu ağlara gönderdi ve Galatasaray öne geçti. Sarı kırmızılılar, 38. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile farkı ikiye çıkarmayı başardı. restbetcdn.com

Kasımpaşa, 45+3’te Jorgensen ile Galatasaray’ın açtığı farkı bire indirdi. Ev sahibi takım, 58. Dakikada ise Umut Bozok’un golüyle skoru eşitledi. Böylece karşılaşmanın bulduğu son gol de rakip ağlarına gönderilmiş oldu.

As kadrosunda eksiklikler olan Galatasaray, mücadelesini sonuna kadar göstermeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ın Giresunspor ile oynadığı müsabakada takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na uyguladığı şiddetten dolayı hem 8 maç men cezası alan hem de kadro dışı bırakılan Marcao, kadroda uzun bir süre yer alamayacak. Ayrıca Arda Turan’da tedavisine devam edildiği için bir süre sahalardan uzakta duracak.

Lisansı henüz çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan da karşılaşmanın kadrosunda bulunamayan isimler arasında yer aldı. Galatasaray’ın oyuncu eksikliklerinin yanı sıra Kasımpaşa tarafında da yeni transfer Ryan Donk’un, kondisyon olarak henüz hazır olmaması sebebi ile kadroda yer almadığı görüldü.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir