Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Epic Games: Fornite’a Verdiğimiz Destek Devam Edecek

Epic Games: Fornite’a Verdiğimiz Destek Devam Edecek

haber haber -
9 0

Geçtiğimiz günlerde Epic Games bir duyuru yaparak Paragon adlı MOBA türündeki oyunlarının kapatılacağını açıklamıştı. Özellikle Fortnite hayranları bu oyunun da kaderinin aynı olacağından endişelenirken, Epic yaptığı açıklamayla insanların içine su serpti.

Fortnite’a Destek Sürecek

Aslına bakarsanız  Paragon’un kapanışıyla birlikte Fornite daha da iyi bir hâl alacak. Ekip üyeleri boşa çıkarken, eforlarını bu oyuna harcayacaklar ve Fortnite’a daha bol içerik gelecek.

Epic Games’ten gelen açıklama şu şekilde oldu;

‘Paragon’la ilgili son kararımızı okumuş olabilirsiniz. Fortnite için bu durumun geçerli olmayacağı konusunda sizi temin ederiz. Hatta tam aksi, bu kararla birlikte Fortnite’a daha hızlı ve bolca içerik getireceğiz.’

Fortnite’ın Yükselişi Sürüyor

Muhtemelen Epic Games’in Paragon’u durdurma amacı da tamamen Fortnite’a odaklanmaktı. Ciddi bir yükseliş yaşayan ve PUBG’yi geçme noktasına gelen Fortnite, şu anda en popüler onlin eoyunlar arasında yer alıyor. Özellikle Battle Royale modu ciddi sayıda kullanıcıya sahipken, ilerleyen dönemlerde daha da gelişeceği tahmin ediliyor.

İşin garip yanı bir sene önce Epic Games bir açıklama yapmış ve Paragon’un büyümeye devam ettiğini, kullanıcı sayısının arttığını dile getirmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir