Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. En Büyük microSD Kartı Integral Memory Yaptı

En Büyük microSD Kartı Integral Memory Yaptı

admin admin -
18 0

Geçmişten günümüze microSD kartlar çok fazla boyut ve özellik değiştirdiler fakat artık sektörde yeni bir ‘kral’ bulunuyor. Integral Memory firması bugün yeni microSD kartını resmen tanıttı.

Önceki Rekor SanDisk’in Elindeydi

Integral Memory böylece yeni bir rekor kırarken, microSD kartın boyutu ise tam 512GB. Yarım terabayt boyutunda kartla şu an sektördeki en yüksek rakama erişen firma, daha önce SanDisk’in elinde olan rekoru kırmış oldu. SanDisk’in şu anda 400GB bir microSD kartı yer alıyor.

Buna rağmen Integral Memory hız konusunda SanDisk’in gerisinde kaldı. SanDisk’in 400GB micro SD kartı saniyede 100MB yazma hızına erişirken, Integral Memory’nin 512GB micro SD kartının ise maksimum hızı 80MB/s.

Full HD Kayıtlar İçin İdeal Olacak

Yeni 512GB microSD kart SDXC UHS-I U1 kategorisindeyken, yazma hızı minimum 10MB/s’ye düşüyor ve genellikle üstü değerlerde çalışıyor. V10 video aktarım oranları standartını da karşılayan kart, böylece full HD video kameralar için değişmez bir parça olacak.

Şu anda Integral Memory herhangi bir fiyat açıklaması yapmadı fakat Şubat ayında çıkması beklenen ürünün pek de ucuz olmasını beklemeyin deriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir