Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. DJ Semih Çakır Yeni Albümüyle Zirve Yaptı

DJ Semih Çakır Yeni Albümüyle Zirve Yaptı

haber haber -
2 0

Bilişim Uzmanı Semih Çakır içinde bulunduğumuz pandemi döneminin etkisiyle can sıkıntısını gidermek amacıyla müzik sektörüne el attı. Yıllardır müziğe olan ilgisini hobi olarak yürüten Semih Çakır korona virüsün hayatımıza girmesiyle oluşan pandemi döneminde işi profesyonelliğe dökerek kendi dijital müzik albümünü yaptı.

Kısa sürede büyük beğeni toplayan albümün içerisinde There is a ban, digital transformation, mask on, positive energy ve indispensable isimlerinde 5 adet şarkı bulunuyor. Bilişim uzmanı Semih Çakır bu albümün ismi ve çıkış parçası olarak Mask On adlı şarkısını belirlemiş.

Çıktığı andan itibaren bir çok müzik sever tarafından ilgi görüen şarkılardan bir çoğu müzik platformlarında top10 da yer alarak zirveye oturmuş görünüyor. Aynı zamanda tüm müzik platformlarında onaylanmış sanatçı kimliğine sahip olan Bilişim Uzmanı Semih Çakır ilerleyen günlerde çok daha fazla ön planda olmaya hazırlanıyor.

Semih Çakır Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışmasıyla birlikte yaşıtlarına nazaran oyun oynamak dışında kendini geliştirmeye adamıştır. İlkokul sonu, lise başlarında yazılım alanına merak duymasıyla birlikte freelance olarak kendi işini yapmaya başlamıştır. İlk başlarda sadece çevresindeki tanıdıklarına web sitesi yaparak kazanç sağlarken, 20’li yaşlarda kendi şirketini kurarak çalışmalarına devam etmiştir. Şu andan 20 kişilek ekibe sağlık bir yazılım şirketinin kurucu ortaklığını yapmaktadır.

Semih Çakır  https://www.instagram.com/semihcakir0/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir