Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Çocuk Gelişim Eğitimi ile Giyim ve Beslenme Sektörünün Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Serap Doğan

Çocuk Gelişim Eğitimi ile Giyim ve Beslenme Sektörünün Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Serap Doğan

haber haber -
2 0

Tekstil ve Kozmetik sektörü başta olmak üzere sağlık ve güzellik alanında pek çok markanın aranan ismi olan Serap Doğan, çocuk gelişim uzmanlığının yanı sıra girişimciliği ile de dikkat çekiyor. Ingilterede Köklü bir ailenin kızı olan Serap Doğan, kendi yolunu çizerek çıktığı zirve yolculuğunda girişimci kadınlara ilham kaynağı oluyor.
Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile Turkiye’nin bir çok ürünün Ingilterede gelişmesine katkı sağladığı ve bir çok markanın kendisine tekliflerde bulunduğunu ifade etti.
Yaptığı sosyal medya paylaşımları aracılığı ile Türkiye’den Ingiltere’ye uzanan Başarı hikayesini anlatan tanıtan Serap Doğan, ünlülerin de Sosyal medya danışmanı oldu. Sağlık ve güzellik ile ilgili uzun yıllar boyunca sosyal medya paylaşımı yapan Serap Doğan, İngilterede Çocuk Gelişim uzmanlığını Bölümü’nü bitirdikten sonra , beslenme eğitimi aldıktan sonra İngiltere ve Türkiye’de birçok ünlü markanın da yöneticiliğini yaptı. İş dünyasında yakaladığı başarı ile kadınlara ilham kaynağı olan Serap Doğan, kısa sürede sosyal medyada 300 binden fazla takipçi sayısına da ulaştı.
Farklı sektörlerde yaptığı iş ortaklıkları ile de gündeme gelen başarılı girişimci, İngilteredeki ünlü Türk kuaför Samet Zili ile birlikte yeni girişimler yaparak iş ortaklık ağına kuaför Salonlarında ekleyecek.
Kozmetik ve sağlık sektörünün yükselen yıldızı
Aldığı bütünsel çocuk gelişim eğitimini kullanarak, giyim ve beslenme sektörünün önde gelen markalarından birinin kurucu ortağı ve yöneticisi olan Serap Doğan, startup çocuk giyim ve beslenme markalarına da danışmanlık vererek, markaları milyon dolarlık cirolar yapan proje haline dönüşmelerinde öncü oldu. Serap Doğan, başarısının sırrını “güzel olan her şeye aşık olması ve insanların ihtiyaçlarını çok iyi tespit edebilmesini bağladı.” Kısa zaman önce İngilterede Başlaması planlanan bir yazılım programına sahip olan Yunus Emre Kelkitli’nin Şirketine de Yatırımları Bulunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir