Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Atari RollerCoaster Tycoon’ı Switch İçin Duyurdu

Atari RollerCoaster Tycoon’ı Switch İçin Duyurdu

haber haber -
13 0

Atari popüler simülasyon oyunları RollerCoaster Tycoon’ı Nintendo Switch platformuna getirmek istiyor fakat aynı zamanda garip bir karar da aldılar. Atari Kickstarter benzeri bir fon toplama sitesi olan StartEngine üzerinde kampanya başlatırken, aslında burası Kickstarter’ın tersi mantıkta çalışıyor. StartEngine’de oyuna destek veren kişiler aynı zamanda yatırım yapmış oluyor ve kârdan pay alıyorlar.

Sistem Nasıl İşleyecek?

StartEngine’de RollerCoaster Tycoon’ın Nintendo Switch sürümüne minimum 250 dolarlık yatırım yapılacak ve ilerleyen dönemde orijinal yatırımınızdan yüzde 120 kâr edebileceksiniz. Daha sonrasında kâr oranı yüzde 25’e düşecek fakat oyun çıktıktan sonra sadece 18 ay boyunca bu devam edecek. Aynı zamanda şunu da eklemek gerekiyor ki kampanya 2 milyon dolar paraya erişemezse yukarıda belirtilen yüzdelerde düşüş yaşanabilir. Şimdiye kadar sadece 33 kişi destek verirken, 21 bin dolar toplandı.

RollerCoaster Tycoon, Nintende Switch için Nvizzio Creations tarafından geliştiriliyor. Kanada menşeli stüdyo, daha önce ücretsiz RollerCoaster Tycoon Touch oyununu yapmıştı. Aynı zamanda PC için çıkan RollerCoaster Tycoon World’ü de onlar geliştirmişti.

RollerCoaster Tycoon’ın Switch sürümü muhtemelen bu yılın sonunda çıkacak ve kampanya da Nisan ayı sonunda bitecek.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir