Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Asus ZenFone 3 Android 8.0 Oreo’ya Geçmeye Başladı

Asus ZenFone 3 Android 8.0 Oreo’ya Geçmeye Başladı

admin admin -
9 0

Asus söz verdiği gibi ZenFone 3 akıllı telefonları için Android 8.0 Oreo işletim sistemi güncellemesini yayınlamaya başladı. Şu anda tüm ZenFone 3 cihazlar yeni güncelleme için uygunken, siz de telefonunuzun ayarlar kısmından kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme Yavaş Yavaş Geliyor

Asus tarafından gelen açıklamaya göre yeni güncellemeyi yüklemek için kullanıcılar telefonunda en azından 1.5GB boş yer açmalı. Aynı zamanda telefonun şarjı da en azından yüzde 50 seviyesinde olmalı. Android 8.0 Oreo ile gelen yeni özelliklerin ve geliştirmelerin yanı sıra, Asus kendine ait bazı şeyler de ekledi.

Örneğin Asus ZenFone 3’ün launcherında bazı önemli değişiklikler söz konusu. Artık yukarı doğru kaydırarak bütün uygulamaları görmeniz mümkün. Ayrıca tüm uygulama ikonları da değişti. Ek olarak, Asus ayarlar arayüz tasarımını daha kullanıcı dostu hâle getirmek için bazı değişiklikler uyguladı.

Son olarak, Android 8.0 Oreo yüklü olan Asus ZenFone 3’te bazı uygulamaların kaldırıldığını göreceksiniz. Bunların arasında MiniMovie, Photo Collage ve Do It Later gibi uygulamalar var. Dolayısıyla göremezseniz şaşırmayın!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir