Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Asus ROG Strix Fusion 500 Kulaklık Tanıtıldı

Asus ROG Strix Fusion 500 Kulaklık Tanıtıldı

admin admin -
4 0

Görünüşe göre artık yeni oyuncu kulaklıklarının tamamı RGB ışıklandırmyla çıkacak ve Asus ROG Strix Fusion 500 modeli de farklı değil. Buna rağmen yeni Asus kulaklığının kendine has yanları var çünkü cihazın üzerinde yer alan RGB ışıkları, rekabetçi oyunlardaki takım arkadaşlarınızla senkronize edebiliyorsunuz!

Oyunculara Hitap Edecek

Asus ROG Strix Fusion 500 modeline dair Asus cephesinden de açıklama gelirken, bu kulaklıkla renklerin koordine edilebileceği ve e-spor müsabakalarında ışıklandırmanın takım arkadaşları arasında iletişimi kolaylaştıracağı bilgisine yer verildi.

USB bağlantısıyla çalışan Asus ROG Strix Fusion 500, önceki Strix Fusion 300 modeline göre daha farklı bir tasarıma sahip ve plastik yerine altın sarısı renkli metal ile kaplanmış. Kulaklık amfisi olarak da daha kaliteli bir modele geçilirken, ESS Sabre 9018 DAC sürücüleri kullanılıyor. Cihaz kayıpsız şekilde 24 bit ve 96khz ses kalitesi vadediyor.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor

7.1 kanallı surround ses desteği sunan Asus ROG Strix Fusion 500 kulaklık modeli, kullanmak için özel bir sürücüye da yazılıma gerek duymuyor. Asus ROG Strix Fusion 500 için net bir çıkış tarihi verilmese de, bu ay içinde kesin olarak raflardaki yerini alacak ve 180 dolardan satılacak.

Dolayısıyla cihaz şimdilik son derece başarılı gözükse de, en doğru kararı çıktıktan sonra değerlendirip verebiliriz. Bakalım yeni Asus kulaklığı Strix Fusion 300 kadar başarılı olabilecek mi?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir