Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Apple 2018’de 3 Yeni Mac Çıkarabilir

Apple 2018’de 3 Yeni Mac Çıkarabilir

haber haber -
11 0

Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre Kupertino menşeli teknoloji devi Apple, bu yıl üç yeni Mac laptop ve masaüstü modeli çıkarmayı planlıyor. Bu cihazlar T serisinden olacaklar.

Yeni Mac Bilgisayarlar mı Geliyor?

Firmanın içinden olduğunu iddia eden kaynaklar sızıntıyı yaparken, yeni işlemcili Mac modelleri hem laptop, hem de masaüstü bilgisayar olarak karşımıza çıkacak.

Co-processor adı verilen yeni işlemciler, ARM menşeli çipsetlere benzeyecek. Örneğin MacBook Pro içinde yer alan T2 işlemci hem güç yönetimini, hem de donanım drone çekimleri seviyesindeki güvenliği hallediyordu. Apple bu ürünleri doğrudan kendi üretmiyor ve daha çok lisanslarını satın alma yoluna gidiyor.

Hangi Yeni Mac’leri Bekleyebiliriz?

Önceki söylentilere ve haberlere kurumsal tanıtım filmi dayanarak, yeni işlemcili Mac bilgisayarların bu yıl içinde çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Apple’dan 13 inç ekranlı bir MacBook Air modeli drone çekimi beklenirken, aynı zamanda firma daha önce yeni Mac Pro sözünü de vermişti. Dolayısıyla hem bir MacBook Air, hem de Mac Pro görmemiz kesin gibi.

Her ne olursa olsun 2018 yılı Mac ve MacBook hayranları için heyecan verici olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir