Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Acer Chrome OS Tableti Sızdırıldı

Acer Chrome OS Tableti Sızdırıldı

haber haber -
3 0

2018 yılının henüz ikinci günü Samsung’un yeni bir Chrome OS işletim sistemli tablet üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bu cihazda yeni nesil Intel işlemci olacağı da iddia edilirken, görünüşe göre Chrome tablet üzerinde çalışan tek firma da Samsung değil. Bugün Twitter’da bir fotoğraf paylaşıldı ve tweet daha sonra silinse de, çoktan insanlar yeni Acer tabletin fotoğrafını kaydetmişti.

Acer’dan Chrome OS Tabanlı Tablet Geliyor

Dediğimiz gibi atılan Tweet silindi fakat fotoğraftan da görebileceğiniz gibi Acer tablette Chrome OS işletim sistemi yüklü. Google ise aslında daha önceden bazı ipuçları vermişti ve çeşitli formlarda (tabletler de dahil) Chrome OS’un üreticiler tarafından kullanılabileceğini belirtmişti.

Acer Chrome OS tabletin Google I/O 2018 etkinliğinde tanıtımının gerçekleşmesi bekleniyor. Google I/O 2018 bu sene 8 Mayıs – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.

Neler Olacak?

Şimdilik tahmin edeceğiniz gibi tablet hakkında başka bir şey bilmiyoruz. Sadece fotoğrafta alt çerçevede Acer markası gözüküyor ve bundan ibaret. Muhtemelen Samsung Staedtler tarzı bir stylus ile çalışacak ve 8 ya da 10 inç ekrana sahip olacak.

Fotoğrafın hemen silinmesi ise akla şunu getiriyor; Acer bu tableti hemen göstermek istemiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir