Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ABD’li rapçiye kanlı infaz…

ABD’li rapçiye kanlı infaz…

admin admin -
2 0

Sosyal medya platformları ve bu platformlar üzerinen yapılan canlı yayınlar son yıllarda giderek daha büyük bir hızla hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. Bu şekilde yapılan canlı yayınlar ise zaman zaman akılalmaz olaylara sahne oluyor.

Bunun son örneklerden biri ABD’nin Los Angeles kentinde yaşandı. Indian Red Boy mahlasıyla sahne alan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera Instagram canlı yayını yaparken ve arkadaşıyla neşeli bir şekilde sohbet ederken birden bire çok sayıda silah sesi duyuldu.

21 yaşındaki rapçi, 8 Temmuz Perşembe günü aracında otururken Instagram canlı yayını yaparak bir arkadaşıyla sohbet ediyordu. Video görüntülerinde, sohbet esnasında bir anda ateş edildiği görülürken, arkadaşının önce durumu fark etmediği, gencin burnundan kan aktığı ve “Yardım edin” diye bağırdığı görüldü.

Arkadaşının “Neredesin?” diye bağırdığı görülürken, 21 yaşındaki rapçinin “Hawthorne” yanıtı verdiği duyuldu.

Saldırıya uğrayan rapçi kanlar içinde arabasında yere yığılırken elinden cep telefonunu düşürdü ancak telefon kamera kaydı yapmaya devam ediyordu. Bu anların sonrasında kayıtta sadece bulanıklaşan görüntü ve rapçinin arkadaşının dehşet içinde bağırışları vardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir