Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Oculus Go’dan Fotoğraf Geldi

Yeni Oculus Go’dan Fotoğraf Geldi

admin admin -
9 0

Hem Reddit, hem de Twitter üzerinden yayınlanan birkaç fotoğraf gösteriyor ki Oculus Go adlı yeni sanal gerçeklik gözlüğü geliştiricilere ulaşmaya başladı. Büyük ihtimalle firma oyun ve uygulama geliştiricilerine ilk Oculus Go sürümlerini gönderdi ve bu şekilde fotoğraflar sızdırıldı. Üstelik fotoğraflara bakarak diyebiliriz ki Oculus Go tamamlanmış durumda ve yakında piyasaya çıkabilir.

Oculus Go Geliyor

Geliştiriciler Jesper Gaarsdal ile Unity Studios heyecan verici tweetler atarken, aynı zamanda Oculus Go fotoğrafları da paylaştılar. Bu haber sitelerine de düşerken, tweetler kısa sürede ortadan kayboldu fakat sonuçta burası internet ve bir şeylerin silinmesi kolay değil.

Jesper Gaarsdal tarafından paylaşılan fotoğraflar görünüşe göre birileri tarafından kaydedildi ve ardından Reddit üerinde tekrar paylaşıldı. Bu şekilde de Oculus Go’nun paketini görmüş olduk.

Tabii ki şu anda Oculus Go’nun sadece kutu görüntüsü var ve çok fazla şey bilmiyoruz. Fakat bu fotoğrafa dayanarak Oculus Go’nun PC ya da akıllı telefona bağlanması gerekmediğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda cihaz 1000’in üzerinde uygulama, oyun ve filmi destekleyecek. Tabii ki zamanla bunların sayısı artacaktır.

Oculus Go’nun kısa süre içinde satışa çıkması ve yaklaşık 200 dolardan satılması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir