Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Güncellemeyle PUBG PC Test Sunucusu Açıldı

Yeni Güncellemeyle PUBG PC Test Sunucusu Açıldı

admin admin -
3 0

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın gelecekte nasıl bir hâl alacağını görmek istiyorsanız, siz de PC test sunucusunu deneyebilirsiniz. Geliştirici firma PUBG Corp. beta test serverına düzenli olarak güncellemeler getiriyor ve bugün de Steam’de bir yenisi yayınlandı. Çöl haritasında yapılan iyileştirmelerin yanı sıra, hile kullanan  oyunculara karşı da bazı önlemler alındı.

PUBG İçin Güncellemeler Devam Ediyor

Miramar adlı çöl haritası yaklaşık bir aydır test sunucusunda açıktı ve kullanıcılar tarafından deneniyordu. Her ne kada genel anlamda pozitif değerlendirmeler olsa da, yapımcı firmaya bazı geri bildirimler geldi ve şikayetler dile getirildi. Bu sebeple de harita üzerinde bazı değişiklikler yapıldı.

Yamayla birlikte aynı zamanda çeşitli hatalar da düzeltiliyor ve oyunda geliştirmeler yapılıyor. En önemlisi ise test sunucusu güncellemesiyle yeni bir anti-hile çözümü getiriliyor. PUBG Corp. bir süredir bunun üstünde çalışıyordu ve hile kullanan oyuncuları  cezalandırmak için önemli çabalar gösterd. Eğer yeni sistem başarılı olursa hile yapanlar çok daha rahat tespit edilip uzaklaştırılacak.

21 Aralık 2017 tarihinde Erken Erişim aşamasından çıkarak tam sürüm şeklinde satışa sunulan PUBG’yi şu an Steam’de 69 TL’ye edinmek mümkün.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir