Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Windows 10 S Artık Windows 10 S Mode Oluyor

Windows 10 S Artık Windows 10 S Mode Oluyor

haber haber -
3 0

Normal işletim sisteminin daha ‘hafif’ sürümü olarak kabul edilen Windows 10 S, yeni bir isimle yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Yakında ismi Windows 10 S Mode olarak değiştirilecek ve artık böyle bilinecek.

İşletim Sistemine İsim Değişikliği Kararı

Thurrott ve Neowin tarafından bu karar açıklanırken, iddialara göre şirket yazılımını yeniden isimlendirmek istiyor çünkü bunun ürün portfolyolarına daha uygun olacağını düşünüyor. Yeni S Mode işletim sistemi yakında Windows’un çoğu sürümünde aktif olacak, kullanıcılar Windows Store’dan uygulama indirirken kısıtlanacak ve tam sürüme geçildiğinde bu kilit de açılacak.

Şu anda Windows 10 Home’u S Mode’da kullananlar da işletim sistemini ücretsiz şekilde güncelleyebilecek. S Mode ile Windows 10 Pro kullananların ise kilidi açmak için bir miktar para ödemesi gerekecek.

Windows’un bu yeni sürümlerinin tam olarak ne zaman geleceğini henüz bilmiyoruz fakat muhtemelen Nisan ayında fiyatlarda güncelleme yapılacaktır. Kısacası eskinin aksine günümüzde Microsoft, Windows işletim sistemleri için ürün çeşitliliğini giderek daha da arttırıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir