Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Tim Cook: AR ile İnsanların Performansı Artabilir

Tim Cook: AR ile İnsanların Performansı Artabilir

haber haber -
3 0

Apple’ın başarılı CEO’su Tim Cook kişisel olarak arttırılmış gerçeklik teknolojisinin bir hayranı ve sadece bununla kalmadı, aynı zamanda kendi firmasını da AR işi içine soktu. Şimdi ise  AR ile hayatlarımızın daha iyi hâle geldiğini savunuyor.

Tim Cook AR’ye Güveniyor

Arttırılmış Gerçeklik teknolojisinin çok daha derin olduğunu dile getiren Tim Cook, şirketinin ilk çeyrek kazanç toplantısında konuştu. AR ile insanların izole olmak yerine veriminin artacağını iddia eden başarılı yönetici, bu teknolojiye çok fazla güvendiğini ve enerjilerini AR üzerine harcadıklarını ifade etti.

Apple olarak çok hızlı hareket ettiklerini dile getiren Tim Cook’a iPhone ya da iPad dışında AR destekli bir cihaz olup olmayacağı da soruldu. Fakat tahmin edileceği gibi Cook bu konuda net cevaplar vermedi ve geleceğe dair açık konuşmadı.  Her şeye rağmen yine de görülüyor ki Apple’ın gelecekte Arttırılmış Gerçeklik için ciddi planları var ve çalışmalar da devam ediyor.

Apple özellikle iPhone X’te AR’ye önem verirken, ilerleyen dönemlerde belki de tamamen AR üzerine odaklı bir cihaz bile görebiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir