Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Tamamen Kablosuz Güvenlik Kamerası Reolink Argus 2 Çıktı

Tamamen Kablosuz Güvenlik Kamerası Reolink Argus 2 Çıktı

haber haber -
2 0

İlk Argus güvenlik kameraları oldukça başarılıydı ve Reolink yeni sürüm Argus 2’yi satışa sundu. Tamamen kablosuz şekilde tasarlanan güvenlik kamerası 1080p HD çözünürlükte kayıtlar alırken, hareket algılayıcı özelliğe, gece görüşüne, iki yönlü hoparlör sistemine ve dahili alarm sistemine sahip.

Reolink Argus 2 Fiyatı ve Özellikleri

Her ne kadar bolca özellik sunsa da, Reolink Argus 2 tüm bunları sadece 129.99 dolara vadediyor. Hive View, Nest Cam IQ ve Arlo Pro 2 gibi rakip ürünlere göre bu yönüyle ciddi ölçüde daha ucuz.

Tabii bu ucuz fiyatla bazı konulardan ödün de verilecek. Örneğin Reolink Argus 2 güvenlik kamerası, evdeki Amazon Alexa, Google Assistant ya da IFTTT gibi akıllı yardımcılarla entegrasyona giremeyecek. Aslına bakarsanız bağlantı için çalışmalar yapılıyor fakat Reolink sözcüsüne göre henüz net bir tarih yok.

Reolink Argus 2’nin en dikkat çekici yönlerinden birisi de IP65 sertifikasıyla gelmesi. Tamamen suya karşı dayanıklı olmasa da, birçok alanda koruma sağlıyor ve yağmur suyundan etkilenmiyor. Dolayısıyla sorunsuz şekilde dışarıya takılabiliyor.

Dikkat çeken güvenlik kamerasında yeniden şarj edilebilir bir batarya yer alırken, toplamda 4 ile 6 ay arası süre gidiyor. Batarya boşaldığında ise uyarı veriyor ve tekrar şarj ediyorsunuz. Aynı zamanda solar panel takıp güneş enerjisiyle şarj etmek de mümkün.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir