Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Steven Soderbergh Yeni Filmini Tamamen iPhone’larla Çekti

Steven Soderbergh Yeni Filmini Tamamen iPhone’larla Çekti

haber haber -
11 0

Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh, genellikle Erin Brockovich ve Ocean’s Eleven gibi Hollywood filmleriyle tanınıyor. Fakat korku – gerilim türündeki son filmi Unsane biraz daha farklı çünkü tamamen Apple’ın iPhone telefonları kullanılarak çekildi.

Unsane İçin İlk Fragman Yayınlandı

Filmin resmi fragmanı da bugünçıkarken, Steven Soderbergh’i son çıkan Side Effects ve Haywire filmleri gibi oldukça profesyonel duruyor. Son olarak geçen yıl Logan Lucky’i çeken ünlü yönetmen, şimdi ise sıradışı bir çalışmaya imza attı ve Unsane’i tamamen iPhone telefonlarla hazırladı.

Berlin Uluslararası Film Festivali’nde de konuşan ve yeni filminin galasına katılan Steven Soderbergh, IndieWire’ın haberine göre bu tip bir çekim tekniği kullanarak kendini hiç olmadığı kadar özgür hissettiğini söyledi.

Aynı Teknik Yine Kullanılabilir

Steven Soderbergh bu yöntemin geleceğe yön vereceğini söylerken, filmi izleyen hiç kimsenin çekim aşamasının farkında olmayacağını, filmin telefonla çekildiğini farkedemeyeceğini dile getirdi. Başarılı yönetmen, aynı zamanda gelecekte de bu şekilde filmler çekebileceğinin sinyallerini verdi.

Steven Soderbergh’in Unsane filmi 23 Mart 2018’de gösterime girecek. Filmin başrollerinde Claire Foy, Juno Temple ve Aimee Mullins yer alıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir