Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Son Photoshop Güncellemesiyle Programa Yapay Zeka Özellikleri Eklendi

Son Photoshop Güncellemesiyle Programa Yapay Zeka Özellikleri Eklendi

admin admin -
13 0

İnce ayarlarla Photoshop üzerinde nesnelerin seçimini gerçekleştirmek her grafik tasarımcı için sıkıcı bir durum. Photoshop’taki kalem aracı Pen Tool ile bunu yapmak vakit kaybı yaratıyor, diğerleri de zorluklar yaşatıyor. Peki son güncelleme neleri değiştirdi?

Tasarımcılar Buna Sevinecek

Bunu Adobe da bilirken, Photoshop için yayınlanan son güncelleme oldukça sevindirici. Artık sadece tek bir tıkla nesne seçimi yapılabiliyor. Üstelik bununla da kalmayarak Windows High-Density hd sex monitörler için destek ekleniyor, kullanıcı deneyimi arttırılıyor.

Şu anda Creative Cloud kullanıcılarına sunulan Photoshop 19.1 sürümü firmanın yapay zeka teknolojisi olan Adobe Sensei ile güçlendirilirken, bu şekilde otomatik olarak nesne seçimi yapıyor ve tüm bunları tek tıkla halledebiliyor.  Bu şekilde diğer seçim metodlarının kullanımı kolaylaşırken, aynı zamanda hız da artıyor ve zamandan tasarruf sağlanıyor.

Windows High-Density Desteği

Artık Windows High-Density monitörler de desteklenirken, Photoshop kullanıcıları türbanlı porno uzun süredir aslında bunu talep ediyordu. Apple 2012’den beri Retina ekranlarda yüzde 200 ölçeklendirme avantajına sahip olsa da, Windows kullanıcıları beklemek zorunda kaldı.

Kısacası, yeni Photoshop pek çok tasarımcının işini eskiye göre daha da kolaylaştıracak. Creative Cloud kullanıcılarına tavsiyemiz gözlerini kontrol paneli üstünde tutmaları ve yeni güncellemeyi çıkar çıkmaz indirmeleri.

Tokat masör

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir