Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Samsung Galaxy S9 Plus’ta Animoji Benzeri 3D Çıkartmalar Olabilir

Samsung Galaxy S9 Plus’ta Animoji Benzeri 3D Çıkartmalar Olabilir

haber haber -
2 0

Samsung Galaxy S9’un çıkış etkinliğine sadece haftalar kaldı ve İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde pek çok yeni telefonu göreceğiz. Hâl böyle olunca her yeni gün bir başka sızıntı gerçekleşiyor, bolca söylenti yayılıyor. Şimdi ise iddialara göre yeni Samsung telefonunda farklı bir özellik olacak.

3D Stickerlar mı Geliyor?

Daha önce de benzer sızıntılar yayınlayan SamCentral sitesine göre Samsung Galaxy Note 8 Oreo güncellemesinin içinde bazı kaynak kodlarına rastlandı ve 3D çıkartmalara dair referanslar bulunuyordu. Peki bu ne anlama geliyor?

Bu şekilde stickerların derinliğini ve odak oranını değiştirebileceksiniz. Bunlara aynı zamanda 3D çıkartmalar adı da verilecek. Fakat özelliğin çalışması için aynı zamanda iki kamera gerekecek.

Hangi Telefonlara Gelecek?

Eğer özellik Galaxy Note 8’e gelecekse, 3D çıkartmaların arka kamerayla çalışacağını söyleyebiliriz. Fakat aynı zamanda yeni Galaxy S9 modellerinde de yer alma olasılıkları bulunuyor.

Şimdilik nasıl olacağını bilmiyoruz ve Şubat ayının sonuna kadar, yani MWC 2018 etkinliğine kadar beklemek zorundayız. Yine de büyük ihtimalle iPhone X’te yer alan Animoji sistemine benzeyeceğini söyleyebiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir