Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Philips’ten OLED Ekranlı Minimalist TV Geliyor

Philips’ten OLED Ekranlı Minimalist TV Geliyor

admin admin -
11 0

Yüksek teknolojili LCD TV’ler artık öldü. En azından Philips bu sene düzenlediği TV duyuru etkinliğinde bunu iddia etti. Bunun yerine premium tip televizyonların geleceği tamamen OLED üzerine olacak ve yeni Philips 803 de 2018 yılında son derece iddialı bir model.

Minimalist Tasarım, Şık Görüntü

Yeni Philips televizyonun tasarımı fantastik bir şekilde minimalist. Alt köşede, çerçevede Philips logosu yer almazken aynı zamanda hantal bir stand da bulunmuyor. Bunun yerine televizyon neredeyse TV kabiniyle hizada duruyor.

Yüzeyden ayarlarla yukarı doğru çekilebilen televizyon, Philips 9002 ile teknik özellikler bakımından neredeyse tamamen aynı. Etkileyici bir görüntü sunan ve Ultra HD Premium seritifikasıyla gelen ürün, üç tane subwoofer ile de ses veriyor.

Google Assistant ile Desteklenecek

Smart TV OS olarak Android M kullanan Philips 803 ile hem geleneksel kumanda, hem de akıllı uzaktan kontrol kullanımı mümkün. Ayrıca Google Assistant desteği de televizyona bu yılın sonlarında eklenecek. Buna rağmen maalesef Philips yeni modeli için henüz bir fiyat bilgisi paylaşmadı.

2018 yılının Mayıs ayında çıkması beklenen televizyonun hem 55, hem de 65 inç iki sürümü olacak. Bakalım firmanın bu minimalist tasarımı ne kadar ilgi görecek?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir