Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. OnePlus X2 İddialarına Yanıt Geldi

OnePlus X2 İddialarına Yanıt Geldi

admin admin -
2 0

Geçtiğimiz saatlerde internet üzerinde yeni söylentiler çıkmıştı ve buna göre OnePlus yeni bir telefon üzerinde çalışıyordu. OnePlus X’in devamı olacak akıllı telefona OnePlus X2 denirken, aynı zamanda teknik özellikleri de paylaşılmıştı.

OnePlus Reddetti

Cihazın bazı kilit özellikleri açıklanırken, buna göre OnePlus X2’de 5.5 inç ekran, Snapdragon 835 işlemci çipseti, 4GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama alanı olacağı iddia edildi. Aynı zamanda telefon Face Unlock ile açılacak, önde 16MP, arkada ise çift kamera yer alacaktı.

Ayrıca OnePlus X2’de Dash Charge özellikli 3000mAh batarya olacağı ve telefonun 235-265 dolar aralığında satılacağı iddi aedildi. Buna rağmen iddialar yalanlandı ve doğrudan firmadan yanıt geldi.

OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei, Twitter üzerinden yazdığı bir yazıyla tüm bunları reddetti ve ümitleri boşa çıkardı. Kısacası, OnePlus 6 çıktıktan sonra yayınlanacağı söylenen bu OnePlus X2 modeli en azından şu anlık gerçeği yansıtmıyor. Hatta firma yeni bir X serisi OnePlus üzerinde de çalışmıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir