Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mario Kart Tour Mobil Platforma Geliyor

Mario Kart Tour Mobil Platforma Geliyor

haber haber -
8 0

Nintendo yeni mobil oyununu duyurdu ve bu sefer uzun süredir devam eden Mario Kart serisi cep telefonlarına getirilecek. Şu anda oyunun Mario Kart Tour olan ismi dışında çok fazla bilgiye sahip değiliz fakat muhtemelen önceki Mario Kart oyunlarından farksız olacak, hızlı bir arcade yarış deneyimi sunacak.

Nintendo Mobil Cihazlara Ağırlık Vermeye Başladı

Bugüne kadar çıkan Mario Kart oyunlarında her zaman için adeta bağımlılık yapıcı multiplayer ve yarış elementleri bulunuyordu. Dolayısıyla serinin hayranları bunları mobil sürümde de görecek olmaktan heyecanlı.

Açıklama Nintendo America’nın Twitter hesabı üzerinden yapılırken, açıkçası firma son dönemde mobil platforma ağırlık vermiş durumda. Nintendo Switch çok satsa da, akıllı telefonlar için çalışmalar da sürüyor.

Nintendo’nun önceki yıllarda çıkan Super Mario Run oyunu oldukça beğenilmişti. Aynı şekilde Pokemon Go’nun yakaladığı başarı da herkes tarafından biliniyor. Dolayısıyla Mario Kart Tour için olumlu düşünüyoruz.

Mario Kart Tour, Mart 2019’da mali yılın tamamlanışıyla birlikte piyasaya sürülecek. Ücretsiz olacak olan oyunu muhtemelen Nisan ayında deneyebileceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir