Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. iPad Pro 2018 iPhone X’e Benzeyebilir

iPad Pro 2018 iPhone X’e Benzeyebilir

haber haber -
2 0

iPhone X’e Face ID teknolojisi geldiğinde, herkesin merak ettiği bu özelliğin sıradaki iPad modeline gelip gelmeyeceğiydi. Şimdi ise KGI Securities analistinden yanıt geldi ve yakında bunun gerçekleşebileceği ortaya çıktı.

Yeni iPad Sızıntısı Var

Bunu öğrenmek için iOS 11.3 işletim sistemi sürümünün kodlama yapısına bakıldı ve ‘modern iPad’ şeklinde bir kısma rastlandı. Bu belki çok önemli gözükmeyebilir fakat iPhone X geçen sene çıkmadan önce onun için de ‘modern iPhone’ tanımı kullanılmıştı. Dolayısıyla aynı durumun iPad için de yaşanması, iPhone X’e benzer özelliklere sahip olması ihtimali var.

Tabii iPad’de Face ID olması tabletin büyük yapısı sebebiyle bazı önemli etkilere sahip olacaktır. Örneğin en başta Touch ID parmak izi tarayıcısı cihazdan kalkabilir. Kaldı ki bu durum iPhone X’te de yaşanmıştı. Ayrıca iPad’in devamlı daralan çerçeveleri iyice minimal bir hâle gelebilir. iPad Pro 10.5 çerçeveleri son derece inceydi ve iPad Pro 2018 bunu bir adım daha ileri götürecektir.

Şimdilik Face ID’nin sadece sıradaki iPad Pro tabletlerde olacağı söyleniyor ve aslında bu söylentiler daha önce de çıkmıştı. Kesin bilgiyi ise muhtemelen bu yıl Apple’ın düzenleyeceği iki etkinlikte alacağız. Apple Haziran ayında WWDC 2018’e katılacak, Eylül’de ise yeni iPhone modellerini tanıtacak. Bu iki etkinliğin birinde mutlaka yeni iPad’i de göreceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir