Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Huawei P20 Modelleri Sızdırıldı

Huawei P20 Modelleri Sızdırıldı

haber haber -
8 0

Huawi Huawei P20, P20 Plus ve P20 Lite modellerinin tanıtımına sadece haftalar kaldı ve şimdiden sızdırılan çeşitli fotoğraflar sayesinde cihazlara yakından bakma fırsatı yakaladık.

iPhone X Benzeri Özellikler Olacak

Telefonların ismi kesinleşmiş gibi gözükürken, asıl amiral gemisi cihaz Huawei P20 olacak. SlashLeaks üzerinde yayınlanan render görüntülerine göre bu cihazda üç lensli arka kamera ve çift LED flaş mevcut. Ayrıca daha önce ortaya çıkan sızıntılar da üç lensli kameraya işaret ediyordu.

Ayrıca bir başka sitede de çift lensli kamerası olan Huawei P20 modeli gösterildi fakat iPhone X benzeri ekranın üstünde bir çentik yer alıyor. Dolayısıyla bunun P20 Plus olabileceği düşünülüyor.

Tabii bir de üçüncü telefon sızıntısı var ve bu cihazda da çift lensli kamera gözüküyor fakat çentik yer almıyor. Arka tarafta parmak izi tarayıcı bulunurken, diğer iki P20 modelinde parmak izi sensörü gözükmüyordu. Bu cihaz muhtemelen P20 Lite olacak.

Yine de hatırlatalım ki bunlar sadece sızıntı görüntüler ve henüz resmi doğrulama yok, dolayısıyla yanılma payı olabilir. Kesin bilgiyi ise WWC 2018 Şubat ayının sonunda başladığında öğreneceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir