Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Google Clips Kamera Siparişleri Açıldı

Google Clips Kamera Siparişleri Açıldı

admin admin -
10 0

Google’ın geçen yıl Ekim ayında duyurduğu, ilgi çekici Clips kamerasını hatırlıyor musunuz? Google Clips, firmanın amiral gemisi akıllı telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL ile beraber ortaya çıkmıştı ve bu yüzden de gölgede kalmıştı. Şimdi ise nihayet ABD’de ürünün siparişleri açıldı.

Google Clips Çıkış Tarihi

Google Clips için 249 dolar fiyat etiketi belirlenirken, cihaz şimdilik sadece ABD içinde satılacak ve 2 Mart tarihine kadar kargolar yapılacak. Ek ücret ödeyerek hızlı kargo seçenler de 28 Şubat’a kadar Google Clips’ini alabilecek.

Google Clips’te bir tuş ile manuel şekilde fotoğraf çekmek de mümkün olurken, asıl gücü ise içinde bulunan yapay zekadan kaynaklanıyor. Otomatik olarak fotoğraf çekebilen, klip kaydı alabilen Google Clips yüzleri ayırt edebiliyor, hatta gülümsemeleri dahi tanıyor. Fotoğrafları kaydetmek için kamera internet bağlantısına gerek duymazken, 16GB dahili hafızası var ve bu içeriği kablo ya da wireless bağlantı aracılığıyla telefonunuza istediğiniz zaman aktarabiliyorsunuz.

Her Telefonla Çalışmıyor

Tabii Google Clips kamera yüksek fiyatının yanı sıra aynı zamanda sadece belli telefonları destekliyor. Şu anda bütün Pixel cihazlarda çalışırken, Samsung’da ise Galaxy S7 ve S8 üstü modellerde çalışıyor. Apple’ın ise iPhone 6 üstü telefonlarını destekliyor.

İlerleyen dönemlerde Google Clips’in daha çok akıllı telefonu destekleyeceği ve ABD dışı ülkelere de açılacağı tahmin ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir