Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Duke Nukem Filminde John Cena mı Oynayacak?

Duke Nukem Filminde John Cena mı Oynayacak?

haber haber -
15 0

Her ne kadar 2018 yılında olsak da, hâlâ efsanevi FPS serisi Duke Nukem için bir sinema uyarlaması gelebilir. Hollywood Reporter tarafından yayınlanan habere göre Amerikan güreşi yıldızı ve aynı zamanda aktör olan John Cena, Duke Nukem rolünde oynamak için yapımcı firmayla görüşmeler yapıyor.

Duke Nukem’ın Eski Popülaritesi Yok

Michael Bay’in yönettiği Platinum Dunes yapımcı firma olarak karşımıza çıkarken, açıkçası şu anda Duke Nukem filmi için garip bir zamanlama olarak gözüküyor. Bu sadece geçtiğimiz yıllarda çıkan Duke Nukem Forever’ın başarısızlığıyla ilgili de değil. Oyun ve karakter aynı zamanda birçok kişi tarafından 90’lı yıllarda kalmış bir ‘fosil’ olarak değerlendiriliyor. Fakat şu da bir gerçek ki Duke Nukem karakteri ve oyunları hâlâ pek çok insan için gerçek bir efsane, unutulmaz bir deneyim. Dolayısıyla filmin de başarılı olma şansı mevcut.

Film Oyunla Beraber Gelir mi?

Diğer yandan film ile yeni oyunun aynı anda çıkma ihtimali de konuşuluyor. Bilindiği gibi Duke Nukem’ın yayın hakları Gearbox tarafından satın alınmıştı ve kendileri de yeni bir oyun çıkarmaya karar verebilir. Böyle olursa hem filmin, hem de oyunun daha çok satma ihtimali doğacaktır.

Siz ne düşünüyorsunuz, John Cena Duke Nukem karakteri için iyi bir seçim olur muydu?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir