Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bilinmeyen Honor Modeline Çin’de Düzenleyici Onayı Geldi

Bilinmeyen Honor Modeline Çin’de Düzenleyici Onayı Geldi

haber haber -
2 0

Bilinmeyen LND-AL30 kod numaralı bir Honor modeli, Çin’deki düzenleyici kurum TENNA’nın onayından geçti ve bu şekilde ortaya çıkmış oldu. Daha önce Honor 5X ile 6X’in ardından 5C ile 6C’nin geldiğini düşünürsek, yeni cihazın da Honor 7C olma ihtimali üzerinde duruluyor fakat henüz resmileşmiş değil.

Honor 7X modeli geride bıraktığımız yılın Aralık ayında satışa çıkmıştı. Buna rağmen maalesef TENNA tarafından telefonun sadece fotoğrafları paylaşıldı ve teknik özelliklere dair herhangi bir bilgi verilmedi. Fakat fotoğraflar dahi tek başına yeni Honor hakkında epey şey söylüyor.

Eğer bu model Honor 7C olursa, hem arkasında hem de önünde çift kamera yer alacak. Honor X’te bu kadar lens yer almazken, sadece arka tarafta 16MP ve 2MP sensörler bulunuyordu. Aynı zamanda selfie fotoğraflar ve video görüşmeler için ön tarafta 8MP bir kamera mevcuttu.

TENNA fotoğraflarına bakarak muhtemelen yeni Honor LND-AL30 modelinin 18:9 en boy oranıyla geleceğini de söyleyebiliriz. Bakalım Honor cephesinden resmi açıklama ne zaman gelecek vve yeni cihazın adı ne olacak?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir