Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Attack on Titan 2 İçin Yeni Görüntüler Yayınlandı

Attack on Titan 2 İçin Yeni Görüntüler Yayınlandı

haber haber -
13 0

KOEI Tecmo bugün beklenen anime – manga temalı oyunları Attack on Titan 2 için bir ‘Battle – Savaş’ fragmanı yayınladı. Büyük başarı yakalayan A.O.T. Wings of Freedom adlı aksiyon oyununun devamı olarak hazırlanan Attack on Titan 2, dünya çapında fenomen olan anime serisinden uyarlandı. Attack on Titan 2, 20 Mart 2018 tarihinde satışa sunulacak ve oyuncular kendi kişisel karakterlerini yaratabilecekler.

Yenilenmiş Grafikler, Yenilenmiş Oyun Mekanikleri

Attack on Titan 2’de Titan hareketleri güncellendi ve çok daha ayrıntılı hâle getirildi. Bu sebeple karakterinizi daha stratejik şekilde kullanmanız, hayatta kalmak için yeni kabiliyetleri denemeniz gerekecek. Uzun mesafeli gizli saldırılardan tutun, ani kaçışlara kadar pek çok özel saldırı – hareket oyunda yer alıyor. Dolayısıyla taktiklerinizi düşünerek belirlemeniz ve ona göre davranmanız gerekecek.

Attack on Titan 2 aynı zamanda RPG elementleri de içerecek ve bu sayede orijinal seride sevdiğiniz karakterlerle ilişkilerinizi geliştirebilecek, adeta Attack on Titan evreninde siz de bir karakter olarak yer alacaksınız.

Aynı zamanda yayınlanan Attack on Titan 2 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir