Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Android Oreo Betası Yakında Nokia 3’e Geliyor

Android Oreo Betası Yakında Nokia 3’e Geliyor

haber haber -
13 0

HMD Global bugün bir açıklama yaparak Android Oreo’nun beta yapısının çok yakın bir zaman içinde Nokia 3 telefonlara ekleneceğini duyurdu.

Resmi Nokia 3 – Android Oreo Açıklaması Geldi

Konuya ilişkin konuşan isim HMD Global CPO’su Juho Sarvikas olurken, kendisi Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve Nokia 3 Beta Labs programının kısa süre iççinde başlayacağını duyurdu. Program başladığı zaman tekrar açıklama yapılacak ve bu tarihten sonra Nokia 3 sahipleri telefonlarına Android Oreo betasını yükleyebilecek.

Aynı zamanda şirket yöneticisi Nokia 2’nin de doğrudan Android 8.1 güncellemesi alacağını dile getirdi. Daha önce Nokia 8 telefonlar Oreo 8.1 güncellemesine geçiş yapmaya başlamıştı. Hatta şu anda pek çok Nokia markalı HMD  akıllı telefonunda Android 8 Oreo yer alıyor. İlerleyen zamanlarda, hatta Juho Sarvikas’ın açıklamasına göre çok kısa süre içinde Nokia 3’e de güncelleme gelecek.

Nokia 3 Teknik Özellikleri

Nokia 3’te 5 inç Corning Gorilla Glass HD ekran, LTE 4G bağlantı ve 8MP otomatik odaklamalı arka ve ön kameralar yer alırken, cihaz giriş seviyesi telefonlar kategorisnde yer alıyordu. Şu anda da Nokia 3’ü yaklaşık 700 TL gibi bir fiyatla edinmek mümkün.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir