Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Amazon Yeni Pokemon Kanalı Açıyor

Amazon Yeni Pokemon Kanalı Açıyor

haber haber -
9 0

Hem Amazon Prime sahibi olup, hem de Pokemon serisini sevenleri mutlu edecek bir haberimiz var. Amazon bugün bir duyuru yaparak üyelik gerektiren yeni bir kanal açtıklarını, burada sadece Pokemon bölümlerinin ve filmlerinin yayınlanacağını dile getirdi.

Pokemon Sevenler Memnun Kalacak

Yeni kanalda Pokemon Company tarafından yapılan açıklamaya göre adeta bir koleksiyon yer alacak ve geçmişte çıkan tüm içeriklere ulaşabileceksiniz. Şu anda da kanal üzerinde klasik Pokemon serisinin ikinci ve beşinci sezonlarıyla, onuncu ve onaltıncı sezonları arası bölümler yer alıyor. Aynı zamanda Pokemon 2000 ve Pokemon Ranger and the Temple of the Sea gibi daha önce çıkmış sinema filmleri de izlenebiliyor.

Pokemon Company’e göre film seçimleri de düzenli olarak rotasyona sokulacak, farklı gösterimler olacak. Yani şu anda ilginizi çeken bir şey yoksa bile, gelecekte yayınlanabilir. Amazon Prime üyeleri yeni Pokemon kanalına aylık 3 dolar ödeyerek kayıt olabiliyor. Ayrıca doğrudan para ödemeye de gerek yok çünkü 7 günlük ücretsiz deneme hakkı sunuluyor.

Pokemon Hâlâ Popülaritesini Koruyor

Günümüzde dahi Pokemon’un milyonlarca hayranı bulunurken, aynı zamanda mobil oyun Pokemon Go’ya da 23 yeni Pokemon daha eklendi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir