Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 6.1 inç Ekranlı LCD iPhone mu Geliyor?

6.1 inç Ekranlı LCD iPhone mu Geliyor?

haber haber -
12 0

İddialar doğruysa Apple bu sene sonbahar aylarında üç farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu üç cihazdan iki tanesinde iPhone X’e benzer şekilde OLED panel kullanılacak fakat bir tanesi farklı olacak.

Büyük Ekranlı, LCD Ekranlı iPhone

Söylenenlere göre üçüncü iPhone modelinde 6.1 inç boyutunda LCD bir ekran yer alacak ve Apple’ın 2018 senesindeki giriş seviyesi modeli olacak. Bu cihazın 700-800 dolar arası bir fiyatla satılacağı dile getirilirken, çerçevelerin de olmayacağı söyleniyor.

18:9 en boy oranı ve 2160x1080p ekran çözünürlüğüyle çıkması beklenen bu yeni iPhone modelinin dört köşesinde de çok ince çerçeveler bulunacak.

Aslında bir süre önce iPhone SE 2 söylentileri de çıkmıştı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan iPhone SE, Apple’ın giriş seviyesi modellerindendi ve nispeten diğer modellere göre daha ucuzdu. Eğer bu söylentiler doğruysa yeni iPhone SE projesinin rafa kalktığını ve yerine bu modelin geleceğini söyleyebiliriz.

Ayrıca uygun fiyatlı bu iPhone’un kasasında paslanmaz çelik yerine alüminyum kullanılacak ve fiyat bu şekilde aşağı çekilecek. 3D Touch teknolojisinin yer almasını beklemediğimiz akıllı telefonda arka kamerada da tek bir lens bulunacaktır.

Malatya masör

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir