Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cep – Habercep.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 45 Gün Batarya Ömrü Olan Akıllı Saat: Huami Amazfit Bip

45 Gün Batarya Ömrü Olan Akıllı Saat: Huami Amazfit Bip

haber haber -
2 0

Çok az kişinin tanıyacağı üretici Huami’den yeni bir akıllı saat gelirken, inanılmaz derecede ucuz fiyata ve çok uzun batarya ömrüne sahip.

Bir Ay Boyunca Tek Şarj ile Kullanın

İsmi dahi bir garip olan akıllı saat Huami Amazfit Bip, sadece 99 dolar fiyat etiketine sahip fakat 30 ile 45 gün arasında süren bir batarya ömrüyle geliyor. Kullanımınıza bağlı olarak 45 gün boyunca dayanan bataryası etkilerken, cihazı çoğu kişi en azından bir ay sorunsuz kullanabiliyor.

Huami Amazfit Bip aynı zamanda uyku ve spor aktivitelerini de takip ederken, gelecekte bu özelliklerin genişletileceği sözü veirldi.

Huami Amazfit Bip’in içinde GPS’in yanı sıra aynı zamanda optik kalp atış sensörü, hava basıncı monitörü ve geomanyetik teknolojisi de yer alıyor. Bu sayede ilgi çekici istatistikleri doğrudan bileğinizden alabiliyorsunuz.

1.28 inç renkli ekranla satışa çıkan Huami Amazfit Bip, IP68 sertifikasına sahip ve bu yüzden su temasına karşı dayanıklı bir akıllı saat. Şu anda ABD’de satılan cihaz muhtemelen ilerleyen dönemde diğer bölgelere de gelecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir